+420 222 539 539
Po - Pá: 8 – 22 hod., So - Ne: 9 – 22 hod

Rekreační areál Dolce Recenze

Hodnocení hotelu

79%
Dobré

dle 17 recenzí

  • Personál

    88%
  • Čistota

    82%
  • Vybavení

    81%
  • Pohodlí

    72%
  • Poměr cena/kvalita

    74%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
  • skupina přátel
Seřadit od:
Zobrazit:

Věra

dospělý pár, 1.9.2018

Brno Česká republika

  • Celkové hodnocení
92 %
  • V pátek hrála hlasitá hudba až do 24 hodin a nedalo se spát.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří

jednotlivec, 30.6.2018

Mělník Česká republika

  • Celkové hodnocení
56 %
  • Pěkné prostředí a okolí kempu. Na postelích se dobře spalo.

  • Zanedbaná údržba chatky. Olámané hrany desky stolku, z věšáku vypadávají háčky, rozstřižený roztřepený závěs v okně, kývající se skříň atd. Pokud je noc za 350 Kč, tak bych očekával, že poteče v chatce ve sprše teplá voda. V Dolce se ale budete otužovat. Špinavé spáty mezi obkladačkami ve sprchovém koutu. Za 350 Kč je běžně k dispozici podstatně lepší úroveň bydlení.

Personál
8
Služby
6
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4

Anonym

jednotlivec, 17.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 11.6.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
73 %
  • Moje milenka

  • Protéká záchod

Personál
0
Služby
0
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 20.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Velmi příjemné prostředí v přírodě za myslím skvělou cenu a relativní klid, vcelku dobré a levné služby včetě jídla a ochotný a vstřícný personál. Pouze se mně nelíbil výběr piva (nejsem pivař a klidně si připlatím za kvalitu, ale že bych musel konzumovat nějaké Svijany, to asi ne) a návštěvníci s bojovými vlkodlaky, kteří jsou občas mezi lidmi u stánků se mně také moc nezdáli, je jen otázkou času, než se něco semele. Jinak můžu doporučit, výborné i jako základna pro výlety do Krkonoš, zoologické v DKNL a okolí a také vždycky příjemného Trutnova...

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
10

Oldřich

rodina se staršími dětmi, 6.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Vše ok.

Personál
10
Služby
10
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
7

František

dospělý pár, 19.10.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
70 %

(bez textového hodnocení)

Personál
7
Služby
7
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Roman

rodina s malými dětmi, 10.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
48 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
5
Čistota
3
Komfort
3
Cena/kvalita
3

Tomáš

rodina se staršími dětmi, 1.8.2014

Čeština

  • Celkové hodnocení
76 %
  • Rychlá rezervace, pěkné prostředí, slušné koupání, dostatek možností si něco koupit v restauraci či kiosku, půjčit na recepci.

  • Zděné chatky ve spodní části malé, tak nanejvýš pro dvě osoby. Hodně chybí aspoň malá kuchyňka a lednička.

Personál
8
Služby
8
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

rodina s malými dětmi, 30.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
72 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
2
Cena/kvalita
6

Klára Kolářová

dospělý pár, 5.8.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %
  • Areál je velice hezký se vším, co člověk potřebuje a do Trutnova je to kousek. Na recepci, v restauraci i v buřtárně jsme se setkali s velice milou obsluhou a to udělá hodně. Bydleli jsme v chatičce a uvítali jsme, že můžeme mít auto zaparkované hned u dveří a ještě pod střechou.

  • Co nás zklamalo byly snídaně, cena jedné snídaně je 99kč a to bych čekala trochu víc než rozmražené gumové pečivo a omatlané nádobí, ale jinak výběr dobrý. Po druhé už jsme si snídani nedali a raději si zajeli do Trutnova do kavárny.

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Milan Berka

dospělý pár, 20.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
78 %
  • Teplá voda, čisté příjemné prostředí.

  • Instalovaná televize má příjem přes satelit (jen zahraniční programy) a české programy, jen přes pozemní příjem set-top-boxu. Dalo by se vyřešit společným příjmem přes satelit. Chybí nějaký stoleček a třeba i malá absorpční lednička.

Personál
8
Služby
8
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Eva Valenčíková

dospělý pár, 14.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Blanka

rodina s malými dětmi, 7.7.2013

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • krásná krajina propojená s kvalitními službami

  • možná trochu zvýšit sortiment restaurace , zřídit brouzdaliště pro děti a prodej novin a časopisů

Personál
8
Služby
9
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Anonym

rodina s malými dětmi, 31.8.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %
  • kemp pbyl velice prostorný, je na dobrém místě, takže jsme dělali nádherné výlety do okolí, vše je tam čisťoučké a udržované, děti se tam mohou také pěkně zabavit.

  • Nedoporučuji si objednávat stravu.V okolí a v Trutnově je plno dobrých a levných restaurací. Restaurace v kempu je bez kuchaře(podle mě tam kuchař dojíždí jen pár krát do týdne).dva druhy polévek jsme měli celý týden a 3 dny jsme v nabídce měli jen mleté maso. Mají 5 jídel na jídelním lístku a jsou to všechno ohřívané hotovky.:( takže strava nás zklamala. Jinak vše na 1

Personál
8
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

mladý pár, 27.6.2012

Čeština

  • Celkové hodnocení
82 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
7
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Cybershot800

jednotlivec, 12.7.2009

Čeština

  • Celkové hodnocení
80 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8